Tietoa meistä

Tunne

Periaatteemme

Hyvän viinin ei tarvitse olla kallista. Meillä on sellaista käytännön kokemusta Ranskan eri viinialueista, jota ei voi kirjoista lukea. Esimerkiksi Pays-d’oc ja Rhône-jokilaakso tarjoavat hyvää vastinetta rahoillesi tavalla joka yllättää myönteisesti asiakkaidesi makuhermot. Kantavana toimintaideana meillä on tuoda tarjolla laadukasta keskihintaista viiniä “pöytäviinin” hinnalla. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden myydä laadukkaampaa viiniä asiakkaillesi paremmalla katteella, samalla ottaen huomioon eri ruokavaihtoehdot pienemmällä määrällä eri viinivaihtoehtoja. Laatutietoisemmille asiakkaille meillä on myös tarjota erinomaisia viinejä, jotka eivät vie hintaa pilviin ja samalla rajaa pois potentiaalisia ostajia. Huippuviinejä meiltä saa tilaustuotteena tarpeen mukaan.

philosophy-image

Me haluamme sinun menestyvän

Me teemme parhaamme jotta sinulla on tarjolla juuri niitä viinejä jotka vastaavat asiakkaidesi tarpeita. Haluamme olla yrityksesi joustava, ketterä ja luotettava yhteistyökumppani.

ceo-signature
Toni Huttunen
COO
Viiniksi Oy:n

Tavoitteet

Luoda alalle tervettä kilpailua tuomalla maahan uusia ranskalaisia ja espanjalaisia viinejä ja siten vakiinnuttaa yrityksemme asiakaskunta kaikissa neljässä asiakas-segmentissä.

Suomalainen alkoholi- ja viinikulttuuri kaipaa uudistumista ja uskomme että voimme olla osana muutosta olemalla myönteinen vuorovaikuttaja.
Viinin ei tarvitse olla ylellisyystuote ja haluamme auttaa suomalaisia ymmärtämään ranskalaisen ja espanjalaisen kulttuurin hienoutta maahantuomiemme tuotteiden kautta.
Olla tunnistettu, luotettava yhteistyökumppani kasvavalle joukolle hotelli- ja ravintola-alan toimijoita.
chart

0

Tuntia painittu lupaprosessien kanssa

0

Kahvikuppia juotu

0

Tukkuria hankittu

0

Ideaa hylätty

Asiantuntemuksemme

Miksi Viiniksi Oy?

Vaikka yrityksemme on perustettu 2022 ja saimme alkoholin maahantuonti- ja tukkuluvan elokuussa 2022, on henkilöstöllämme pitkä kokemus ravintola- ja hotellialalta, finanssialalta, yrityksen pyörittämisestä, tietoteknisistä ratkaisuista ja mikä tärkeintä ranskalaisesta kulttuurista ja eritoten viinikulttuurista. Olemme luotetettava ja ketterä kumppani ja tulet kääntymään puoleemme yhä uudestaan, koska tiedäme että menestyäksemme meidän pitää auttaa sinua menestymään. Erotumme muista toimijoista palvelun laadulla ja nöyrällä asenteella.

0

Henkilöstömme

0

Asiakasryhmämme

0

Viiniemme dokattavuus

Kokemus
42%
Neuvokkuus
70%
Aloitteellisuus
90%
Tunnettuus
20%